Tämä huippukohde sijaitsee Ainolan puiston rauhallisessa läheisyydessä, mutta kuitenkin aivan keskustassa. Asunnosta on lyhyt matka palveluihin sekä toisaalta myös ulkoilemaan. Nurkan takaa löytyy Oulun taidemuseo ja liikuntakeskus Fressi. Tien toiselta puolelta löytyy myös Tuba, joka on kuuluisa hyvistä pizzoistaan.

Tässä viidennen (5/8) kerroksen asunnossa on hyvä pohjaratkaisu. Keittiössä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, jääkaappi pakastelokerolla sekä astianpesukone. Vaalean ja harmaan sävyisessä kylpyhuoneessa on liitännät omalle pyykinpesukoneelle. Lattiassa kaunis laminaatti ja seinät vaalein maalipinnoin. Asunnossa on myös ranskalainen parveke.

Jokaisessa huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys, ja lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto, mitkä lisäävät asumisen mukavuutta. Kellarikerroksesta löytyy jokaiselle huoneistolle oma varasto. Lämmitys sekä internetin perusnopeus sisältyy vuokraan, vesimaksuennakkoa maksetaan vuokran yhteydessä 20€/hlö/kk.

Samassa yhtiössä myös

1h + k + ranskalainen parveke, 27,5m2

Oulu, keskusta

Isokatu 1 D, 90130 Oulu

Saatavuus

Vuokrattu

Jonota kohteeseen

Osoite:

Isokatu 1 D, 90130 Oulu

Talotyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

2022

Etkö löytänyt haluamaasi asuntoa?

Jätä avoin hakemus, niin voimme tarjota sinulle kohdetta myöhemmin.

Lähetä avoin hakemus