Palveluja asukkaillemme

Kehitämme jatkuvasti palvelukonseptiamme joka on räätälöity helpottamaan asumista ja asumiseen liittyvien asioiden hoitoa. Voit kauttamme helposti etsiä itsellesi uuden kodin asumistarpeitteisi muuttuessa, vuokrasopimuksen allekirjoitus onnistuu sähköisesti, samoin mm. irtisanomisilmoituksen jättäminen. Muutenkin asiointi meidän kanssamme käy helposti joko netissä tai soittamalla meille asiakaspalvelunumeroomme.

Yhteistyökumppaniemme kautta saat helposti mm. kotivakuutuksen. Verena kodeilta pois lähtiessään moitteettoman vuokrasuhteen päätteeksi kirjoitamme vuokralaiselle suosituskirjeen tulevia vuokrasopimuksia ajatellen.

Koti vuokraamalla

Tahdomme tarjota huolettoman ja turvallisen tavan vuokrata viihtyisä ja juuri sinun tarpeitasi vastaava koti. Valikoimistamme löydät monen kokoisia, näköisiä ja eri sijainnilla olevia koteja, aina soluhuoneista perheasuntoihin.

Tutustu valikoimaamme ja valitse mieluinen vaihtoehto. Voit myös merkitä kiinnostuksesi jo vuokrattuun kohteeseen, sen vapautuessa otamme sinuun yhteyttä, merkitseminen ei sido sinua mitenkään. Mikäli et löydä etsimääsi valikoimistamme voit myös jättää avoimen hakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä kun toiveitasi vastaava koti löytyy tai vapautuu. Etsimme uusia, viihtyisä koteja ja pyrimme päivittämään tarjontaa aina kysynnän mukaan.

Koti itselle tai asunto sijoitustarkoitukseen

Myytävät kodit osiosta löydät aina kulloinkin myynnissä olevat kohteemme. Ostamme välillä isompia kokonaisuuksia ja tarvittessa remontoimme osan niistä ennen kuin tarjoamme eteenpäin. Myytävistä kohteistamme löytyy sekä täysin remontoituja että pintaremonttia kaipaavia asuntoja.

Asuntoja hankkiessamme sijainti on meille tärkeä kriteeri. Näin ollen myytävät kotimme ovat aina myös hyviä sijoituskohteita kilpailukykyisen hinnan ja hyvän sijainnin ansiosta. Pääpaino asunnoissamme on pienissä yksiöissä ja kaksioissa joiden vuokraaminen on helpompaa ja tyhjien vuokrakuukausien määrä saadaan minimoitua.